Berit Smaaland

Hun er stolt eier av den dansk/svenske gårdshunden BH AD NVCH NRLCH Surtsey’s Per Pebernød (Krumme).
den belgiske fårehunden (malinois) BH AD IPO2 Blackneck’s B’xerox (Malle PUH).
Like etter påske ankom det siste medlemmet i flokken Havrevingens Qle Qla (Qla).

Hun er litt over gjennomsnittet hundeinteressert og har brukt størstedelen av fritiden min på hunder fra jeg var 12 år.

• Hun er figurant for K-test FA og MH
  • Testleder for MH, konkurranseleder LP
  • NKK instruktør trinn 2 - agility
  • Instruktør og dommer i rallylydighet
  • Instruktør og dommer i nosework
  • Hun er også varamedlem i Jetta hundeklubb og i NKK avd Oppland og sekretær i Nosework Norge.

Som instruktør holder hun primært kurs i nosework, men også noen i rallylydighet. Nytt av året er at hun har begynt med kurset «Best Hver-dag» laget av Maria Brandel og Siv Svendsen. Som instruktør holder hun mange kurs i flere hundeklubber, men skulle gjerne hatt litt mer tid til å konkurrere med egen hund.

Krumme

Berit og Malle Puh