Noseworkhelg 19. - 20. juni

Lillehammer Brukshundklubb invitererer til noseworkhelg 19. og 20.juni

Lillehammer Brukshundklubb inviterer til dobbelt dobbeltstevne i nosework på Lillehammer helga 19. - 20. juni. Det blir fire separate konkurranser, med to konkurranser på hver lokasjon.

19. juni:

• S1-U på Åretta ungdomsskole, dommer Berit Smaaland
  • S1-E på Åretta ungdomsskole, dommer Bettina Franz

20. juni:

• S1-U på Roverudmyra miljøpark-GLØR, dommer Bettina Franz
  • S1-K på Roverudmyra miljøpark-GLØR, dommer Berit Smaaland

Lørdagen blir det mulighet for å vente innendørs, med forbehold om at gjeldende koronarestriksjoner tillater det.
Søndagen er vi ute hele dagen, men har tilgang til toalett. Ta med stol.

Det kan bli varmt, så det er viktig at alle sørger for å ha noe å henge over bilen som gir skygge for hunden, i tillegg til god lufting og vann.

Oppmøte: Kl 9:30, med konkurransestart kl 10 begge dager.
Antall ekvipasjer: 20 pr konkurranse
Pris: 350 kr per ekvipasje pr konkurranse

Alle påmeldte må være medlem av Nosework Norge, medlemskontingent for 2021 må være betalt, og ekvipasjen må ha bestått LGT1.

Hunden skal være eldre enn 9 måneder gammel og ID-merket med microchip som er registrert i Dyreidentitets register eller tilsvarende.

Tisper med løpetid kan delta og starter sist, gi beskjed til arrangør i forkant av konkurransedagen.

Alle plikter å ta ekstra hensyn til reaktive hunder, som skal merkes tydelig med gul sløyfe eller lignende.

Hunder som går fast på medisiner kan søke NWN om tillatelse til å delta.

Husk vaksinasjonskort!

Mer info blir lagt ut under facebookarrangmentet -Noseworkhelg på Lillehammer- etterhvert.

Konkurransene arrangeres i henhold til gjeldende koronarestriksjoner, og vil bli avlyst dersom disse ikke tillater gjennomføring.

Påmelding er økonomisk bindende, men dersom arrangementet må avlyses blir påmeldingsavgift tilbakebetalt.

For spørsmål ta kontakt med Randi Krokan,r_krokan@hotmail.com

Frist for påmelding 16.juni.

• Dag: Lørdag 19. og Søndag 20. juni
  • Tid: 09:30 - 16:00