Bli medlem

Her treffes mange med interesse for hund. Om du bare vil sosialisere valpen eller trene aktivt for konkurranse så er du hjertelig velkommen.

Du får et vidt spekter av aktiviteter å velge i og som medlem i Lillehammer brukshundklubb har du tilgang til alle aktiviteter i klubben. Vi arrangerer mange ulike kurs og våre instruktører er NKK godkjent. Hos oss trener vi med positiv forsterkning og ønsker at flest mulig hunder og eiere er i aktivitet.

Det viktigste er kanskje at du har et nettverk av andre hundeinteresserte som kan bistå med sosialisering og trening.

Slik melder du deg inn

Gå inn på NKK sine sider og følg videre instrukser, velg Lillehammer brukshundklubb som din klubb.

Fordelene med å være medlem kan leses på nkk.no.

Meld deg inn her

Medlemsfordeler

Våre medlemmer har 40 % rabatt på kurs i forhold til ikke medlemmer og vi jobber aktivt for gode medlemsavtaler.

Som medlem i Lillehammer brukshundklubb vil du ved framvisning av gyldig medlemskort få:

• 25% rabatt på ordinære varer hos Skogstad Lillehammer
  • 15% rabatt på ordinære varer hos Sport1 Lillehammer  – gjelder Strandtorget og Kirkegata
  • Ved å registrere seg som VIP/oppdretter vil klubbens medlemmer få 20% rabatt på for og godbiter hos Fish4dogs.
  • 15% rabatt ordinærpris  hos Astris Massasjeterapi

Lillehammer brukshundklubb har nok et strålende tilbud til sine medlemmer.

Vi har inngått en sponsoravtale med Non-stop dogwear som bl.a inneholder en medlemsfordel om et kjøp i året med 50% rabatt. Kjøpet foretas hos Buddy i Storgata 148 ila september.
De vil hjelpe dere med prøving og kan også bestille inn om de mangler størrelser. Så har du enda ikke vært innom den fine nye butikken er det verdt turen nå.
Dere kan kjøpe flere Non-stop dogwear artikler, men det må samles på et kjøp så lurt å tenke igjennom hva dere trenger.

Som bevis på ditt medlemskap skriver du ut din profil på "min side" på NKK. Dette arket leverer du fra deg slik at de har oversikt på hvem som har kjøpt hva, slik at Non-stop vet hva som skal subsidieres av salg til klubbmedlemmer.

Men husk, det er i september det gjelder.
Dere finner sortimentet på https://www.non-stopdogwear.no/produkter/

Kontigent

Hovedmedlem: kr 610,-
Ungdom: kr 410,-
(Av disse går kr 220,- til NKK.)
Husstandsmedlem: kr 130,-

Ved medlemskap i flere NKK medlemsklubber (eks raseklubb) vil NKK kontingenten bare belastes en gang slik at beløp justeres automatisk ned.

Alle som melder seg inn i en hundeklubb blir automatisk medlem av NKK. Det er de som administrerer kontingentene og som sender ut faktura. Etter 1.september er det halv kontingent.

Ved ordinære valp- og grunnkurs med intern instruktør.

Medlemmer: kr 950,-
Ikke medlemmer: 1500,-

Spesialkurs med ekstern instruktør prises etter kost.

Familie/husstandsmedlem

Om flere i familien eller husstanden ønsker å være medlem i klubben for å oppnå de fordeler som et medlemskap medbringer kan det gjøres såfremt en i husstanden er hovedmedlem. Dette gjøres av klubben. Har du spørsmål, send en mail til lillehammerbrukshundklubb@gmail.com så hjelper vi deg, så snart vi kan.

For familie/husstandsmedlem fyll ut skjema under.

Våre sponsorer