Lillehammer Brukshundklubb inviterer til offisielt stevne i Agility, 21.-23. juni 2019

Fredag kl. 18: Blåbær og Åpen hopp.
Lørdag: Agility og hopp, lag( AG)midt på dagen, Veteran, Barn & Hund.
Søndag: Agility og hopp, lag(AG) midt på dagen og veteran.

Liten/Mellom i ring 1: klasse 3,2,1, og Stor i ring 2: klasse 1,3,2, både lørdag og søndag.

Agility: kr. 150,-
Hopp: kr 150,-
Lag: kr 250,-
Barn & Hund, Åpen hopp, veteran og Blåbær: kr.60,-

Påmelding via Dogweb, NKK www.nkk.no
Stevnet avholdes etter NKK’s regler
Banene er på gressbakke.

PS: Påmelding åpen hopp fredag, meldes på v/ krysse av på åpen hopp lørdag.

Blåbær, Veteran og Barn & Hund

Påmeldingsfrist

Mandag 3. Juni 2019 (Ingen etterpåmeldinger!)

Camping på stevneplassen

Dommere

Fredag: Monica Walheim (blåbær) og Yvonne Ahlin(åpen) Dommere lørdag og søndag: Bent Bo Blom Larsen( Danmark), Yvonne Ahlin og Kjell Petterson(Sverige).

Monica Walheim: monicawalheim@hotmail.com
Alle henvendelser utenom på melding går gjennom denne mailadressen

Praktisk informasjon om Lillehammerstevnet:

Opprykk

Opprykk meldes til innen 24 timer før stevnedag. (Opprykk mellom stevnedagene - meld fra i sekretariatet før stevnets slutt lørdag).

Alle meldinger om opprykk må inneholde navn på fører, reg nr på hunden og fra klasse -til klasse.

Veteraner

Vi følger utstillingsreglementet og alle hunder som har fylt 8 år kan gå som veteran. De stiller i høyden under den de gikk på som aktiv. (De små går på laveste mulig høyde eller helt ned for de som ikke skal hoppe)

Vi ønsker de pensjonerte hundene skal kose seg i ringen og få gode opplevelser.

Løpetid

Tisper med løpetid starter fortløpende i sin klasse, start på teppe, gi beskjed til ringsekretær/ Bruk rød knapp på tavla. Lufting og oppvarming av tisper m/ løpetid på anvist plass.

Vi ber alle som har tisper med løpetid om å ta hensyn: Bruk gjerne tispetruser frem mot start, og ikke ha høyløpske tisper ringside. Leke: leker kan legges i bøtta som settes opp ved mål.

Barn og hund

Alle barn er velkommen til å gå barn og hund. Hvert år har vi mange stor mestringsglede. Dette er en helt enkel rett frem bane hvor barn kan få vise seg frem og ha det gøy med familiens hund.

Blåbærløp

Alder på Blåbærhundene skal være minimum 12 mnd stevnedagen. (2 løp i samme bane)

Oppsett av telt

Oppsetting av telt ringside etter at ringene er ferdig satt opp.

Dagparkering

Europark kr. 60!

Overnatting/Parkering

Vi har god plass til camping.
Overnatting i campingvogn, bobil og telt på plassen,
Et døgn kr. 175,-
Hel helg kr. 250,- u/strøm
(Ekstradøgn kr. 125,-)
Ønskes strøm, + kr. 50,- ekstra pr. døgn.
Toaletter, og varmt og kaldt vann.
Beklager, ingen dusjmuligheter!

Kiosk

Vi har flott kiosk med mat, kaker, drikke i år også. I år blir den i klubbhuset oppe på bakken, midt mellom stevneplassen og campingen. Kiosk har betalingsterminal.

Velkommen til Lillehammer ☺ Følg oss på facebook: Lillehammerstevnet i Agility. Vår hjemmeside: www.lillehammerbrukshundklubb.com Adresse stevneplass: Birkebeiner Skistadion Lillehammer. L: E10*30.493’ B: 60*53.497’ Det vil bli satt opp veimerking til stevneplassen.