Nybegynnerkurs i agility 1 og 2.mai 2021

Vil du gjøre noe morsomt sammen med hunden din? Agility er en hinderløype for hund som krever samarbeid mellom hund og eier. Her lærer hunden å følge instruksjonen fra sin eier og det er en fartsfylt og morsom aktivitet som utfordrer både to og firbeinte.

På et nybegynnerkurs lærer man hvordan man skal passere de fleste av hindrene og gode tips og råd for videre trening. Her skal det læres både over, gjennom og rundt forskjellige hindre.

Etter kurset kan du være med oss å trene videre. Her har vi plass til de som bare stikker innom for å aktivisere litt, til de som ønsker å konkurrere.

Kurset passer for de fleste, unghunder, voksne hunder, store og små. Kan være greit om man har et valpekurs eller at man har noe hverdagslydighet og kan belønne hunden, hvis ikke trener man på det også. Små hunder må være eldre enn 9 mnd og store hunder må være eldre enn 12 mnd.

Kurset foregår på Birkebeinerskistadioen, området til Lillehammer Brukshundklubb. Her har vi en ny hall med kunstgress som vi er stolte av. Vi deler hallen i to og gruppa i to på lørdag slik at vi rekker å være innom de fleste av hinderne denne dagen.

Kurset går fra 9.00-13.00 lørdag 1.mai. og søndag 2.mai

Instruktører: Kari Mette Bergendahl og Trine Skjellerudsveen

Pris: 1250 for medlemmer 1950,- for ikke-medlemmer av klubben.

Antall plasser på kurset 8.

Du kan melde deg på her

Spørsmål rettes til trine_skj@me.com