VALPEKURS MED OPPSTART 22. FEBRUAR 2021

Velkommen til valpekurs!

Gled deg til et hyggelig kurs med nye utfordringer.

Kurset starter mandag 22. februar kl 17:30-19:00, og går over seks kvelder; 22. og 25. februar, samt 1., 4., 8. og 11. mars. Kurset er i  klubbens hall på Birkebeineren skistadion. Hallen er oppvarmet og lys.

Gjennom kurset vil vi snakke om og dele erfaringer om hvordan det er å ha valp i huset, og hvordan hver enkelt ønsker å ha det. Vi vil også snakke om hvorfor vi trener med positiv forsterkning, og forholdet mellom valp og eier.

Våre kurs er basert på Best hver dag, og du får med studieplan og valpepakke.

Vi skal blant annet trene på:

• Lage gode vaner
  • Lek og belønning
  • Innkalling
  • Være i ro
  • Gå pent i bånd
  • Passeringstrening
  • Håndtering
  • Sitt, dekk og bli

Vi presenterer også ulike aktiviteter og tilbud for videre trening i klubben.

Gled deg til et hyggelig kurs, der vi fokuserer på å skape en god relasjon til valpen og et godt grunnlag for et trivelig hundehold.

Informasjon
– Det er nødvendig at hunden kan hvile når den ikke er i aktivitet, så sørg for at den kan ha det behagelig i forhold til temperatur.
– Ta med et ekstra teppe,  vannskål og vann.
– Kle dere etter været.
– Ta med gode godbiter som er verdt å jobbe for, (ikke det daglige foret men pølser, kjøttkaker, fiskekaker e.l) gjerne en leke og leiebånd av litt lengde. (Ikke snellebånd)

Parkering
Husk at på Birkebeineren skistadion er det en parkeringsavgift på kr. 50 pr døgn.

Instruktør
Instruktør på dette kurset vil være Beathe Nes.

NKK trinn 1 instruktør

1250 for medlemmer
1950 for ikke medlemmer

Du kan melde deg på her.

Max 6 deltagere.

Har du spørsmål, så kan du kontakte Beathe Nes på mail; beathene@online.no.

Beathe Nes