Valpekurs med oppstart 2. juni.

Gled deg til et hyggelig kurs med nye utfordringer. Kurset holdes ute, men med teori inne i klubbhuset.

Kurset vil gå over følgende dager:
2. juni
4. juni
9. juni
11. juni
16. juni
18. juni

Alle kurskveldene holder vi på fra kl 18:00 til 20:00.

Vi snakker og deler erfaringer om hvordan det er å ha valp i huset og hvordan hver enkelt ønsker å ha det. Om hvorfor vi trener med positiv forsterkning og forholdet mellom valp og eier.

Våre kurs er basert på Best hver dag og du får studieplan og valpepakke.

Vi skal bl.a. trene på:

• Å være i ro, både i hjemmesituasjon og ute.
  • Innkalling
  • Gå pent i bånd.
  • Passeringstrening
  • Vi skal lære å leke med hunden og belønne riktig.
  • Sitt og dekk

Informasjon
– Det er nødvendig at hunden kan hvile når den ikke er i aktivitet, så sørg for at den kan ha det behagelig i forhold til temperatur.
– Ta med et ekstra teppe,  vannskål og vann.
– Kle dere etter været.
– Ta med gode godbiter som er verdt å jobbe for, (ikke det daglige foret men pølser, kjøttkaker, fiskekaker e.l kvalitetsgodbiter fra dyrebutikken) gjerne en leke og leiebånd av litt lengde. (Ikke snellebånd)

OBS: Det er kun anledning at en person er med valpen på kurset. Dette på grunn av at vi skal kunne overholde kravene til FHI under denne corona-pandemien.

Parkering
Husk at på Birkebeineren skistadion er det en parkeringsavgift på kr. 50 pr døgn.

Instruktør
Instruktør på dette kurset vil være Beathe Nes.

1250 for medlemmer
1950 for ikke medlemmer

Du kan melde deg på her

Har du spørsmål så kan du ta kontakt:
beathene@online.no eller tlf: 934 34 182