Innføringskurs i Nosework, 5-7juni

Gled deg til et hyggelig kurs med nye utfordringer for deg og hunden din. Kurset holdes på klubbhuset på Birkebeineren skistadion.

Kurset vil strekke seg over ei helg:

• 5 juni – kl 17:00-19:00
  • 6 juni – kl 10:00-15:00
  • 7 juni – kl 10:00-15:00

Vi skal trene på:

• Bygge opp søksinteressen hos hunden
  • Hvordan belønne riktig
  • Lese hunden i søket
  • Innlæring av duft

Informasjon
– Det er nødvendig at hunden kan hvile i bilen når den ikke er i aktivitet, så sørg for at den kan ha det behagelig i forhold til temperatur.
– Ta med et ekstra teppe,  vannskål og vann.
– Ta med gode godbiter som er verdt å jobbe for, (ikke det daglige foret men pølser, kjøttkaker, fiskekaker, små leverposteibokser, tubeost e.l), gjerne en leke hunden liker og leiebånd av litt lengde (ikke snellebånd).

OBS: Det er kun anledning til at en person er med hunden på kurset. Dette på grunn av at vi skal kunne overholde kravene til FHI under denne corona-pandemien.

Parkering
Husk at på Birkebeineren skistadion er det en parkeringsavgift på kr. 50 pr døgn.

Instruktør
Instruktører på dette kurset vil være Randi Krokan og Ingvill Brenden.

1250 for medlemmer
1950 for ikke medlemmer

Du kan melde deg på her.