Velkommen til hinderinnlæringskurs/nybegynnerkurs i agility 2 og 3.mai 2020.

Ett hinderinnlæringskurs tar for seg hva agility handler om, hvordan man lærer inn alle hindrene og hva som er viktig å fokusere på hvis man vil drive med denne hundesporten.

Det er mange hindre i en agilitybane og man bør vite litt om hvordan disse skal utføres så ikke hunden blir skadet eller belastet feil.

Kurset passer for de fleste, unghunder, voksne hunder, store og små. Kan være greit om man har et valpekurs eller at man har noe hverdagslydighet og kan belønne hunden, hvis ikke trener man på det også. Små hunder må være eldre enn 9 mnd og store hunder må være eldre enn 12 mnd.

Kurset foregår på Birkebeinerskistadioen, området til Lillehammer Brukshundklubb. Her har vi en hall med kunstgress og en grusplass ute som vi bruker.

Kurset går fra 9.00-15.00 lørdag 2.mai og søndag 3.mai

Instruktører: Kari Mette Bergendahl og Trine Skjellerudsveen

Pris: 1250 for medlemmer 1950,- for ikke-medlemmer (er du allerede medlem av en hundeklubb l

Spørsmål rettes til trine_skj@me.com