Sporkurs på formiddagen, start 12 mai

Lillehammer Brukshundklubb arrangerer sporkurs på formiddagen i mai.

Kurset blir på følgende dager:
* Tirsdag  12. mai  kl 10 – 14
* Torsdag 14. mai   kl 10 – 14
* Tirsdag  19. mai   kl 10 – 14

4 timer hver dag, tilsammen 12 timer

På dette kurset lærer hund og fører å følge et spor som et menneske har gått. Vi bruker ulike metoder i innlæringen avhengig hva som passer for den enkelte hund. Det er ikke nødvendig med forkunnskaper, men kurset tilpasses den enkelte hund og fører slik at det kan også passe for de som har trent noe spor tidligere.

Spor er en fin aktivitet som passer for alle typer hunder i alle aldre. Det går kjempefint å starte med en valp, men en voksen hund har like stor mulighet til å bli en god sporhund. Det er spennende å se hvor flink hunden er til å bruke nesen. På denne måten får den brukt både hodet og kroppen. Moro er det for hundeføreren også.

Pris på kurset
kr 1 250 for medlemmer
kr 1 950 for ikke medlemmer
Betales ved påmelding

Max 6 deltakere med hund

Instruktør på kurset
Astrid Bergo Simensen
NKK instruktør trinnII Bruks

Hvis du ønsker mer opplysninger, kan du kontakte
astridbergo@icloud.com

Påmelding
Du kan melde deg på her