Sporkurs, start 27 april

Lillehammer Brukshundklubb arrangerer sporkurs i april

Kurset blir på ettermiddagen følgende dager:
* Mandag 27. april 17.00 – 21.00
* Tirsdag 28. april  17.00 – 21.00
* Torsdag 30. april  17.00 – 21.00

På dette kurset lærer hund og fører å følge et spor som et menneske har gått. Vi bruker ulike metoder i innlæringen avhengig hva som passer for den enkelte hund. Det er ikke nødvendig med forkunnskaper,  kurset tilpasses den enkelte hund og fører slik at det kan også passe for de som har trent noe spor tidligere.

Spor er en fin aktivitet som passer for alle typer hunder i alle aldre. Det går kjempefint å starte med en valp, men en voksen hund har like stor mulighet til å bli en god sporhund. Det er spennende å se hvor flink hunden er til å bruke nesen. På denne måten får den brukt både hodet og kroppen. Moro er det for hundeføreren også.

Pris på kurset
kr 1 250 for medlemmer
kr 1 950 for ikke medlemmer
Betales ved påmelding

Max 6 deltakere med hund

Instruktør på kurset er Astrid Bergo Simensen
NKK instruktør trinnII Bruks. 

Hvis du ønsker mer opplysninger, kan du kontakte 
astridbergo@icloud.com

Påmelding
Du kan melde deg på her

spor