Nybegynnerkurs i Nosework, 31. jan-2. feb

Foto: Eirunn Smaaland Oppheim

Lillehammer brukshundklubb arrangerer nybegynnerkurs i Nosework.

Kurset går over følgende dager:

• Fredag 31. jan kl 18 – 20
  • Lørdag 1. feb og søndag 2. feb kl 10 – 16

Kurset vil gi grunnleggende ferdigheter i nosework. Det vil bli litt teori og mye praktisk trening med hundene. Det vil være fokus på en og en hund, og kurset tilpasses den enkelte.

Dette er et kurs som passer for alle hunder, også reaktive og sosialt usikre hunder, eller hunder med fysiske utfordringer. Det vil bli tilrettelagt for et så trygt miljø som mulig for alle deltagende hunder.

Kurset foregår både innendørs og utendørs. I mellom øktene må hundene  kunne være i bilen. Sørg for at de har det varmt og godt. Ta med vannskål og det de trenger for å være komfortable. Ta med mye ekstra gode godbiter som hunden vil jobbe for.

1250 kr for medlemmer

1950 kr for ikke medlemmer

Instruktører

Ingvill Brenden

På Birkebeineren skistadion er det en parkeringsavgift på kr. 60 pr døgn

Du kan melde deg på kurset her.