Nosework 1 – konkurranserettet kurs, dagtid

Foto: Eirunn Smaaland Oppheim

Lillehammer brukshundklubb arrangerer konkurranserettet kurs i  Nosework 1

Kurset går på dagtid følgende dager:

• Mandag 13. januar kl 11-14
  • Mandag 20. januar kl 11-14
  • Mandag 27. januar kl 11-14
  • Mandag 3. februar kl 11-14

Kurset bygger videre på grunnkurset i Nosework og vil ta for seg de fire søkemomentene i sporten Nosework – emballasjesøk, innendørssøk, utendørssøk og kjøretøysøk. Kurset er tilpasset kl 1. Det vil bli både teori og praktisk trening med hundene. Det vil være fokus på en og en hund, og kurset tilpasses den enkelte.

For å delta på kurset må ekvipasjen ha gått grunnkurs i Nosework eller lignende, og være trent til å gjenkjenne duften vi jobber med – Bjørk (eterisk olje). Utover dette passer kurset alle hunder  også reaktive og sosialt usikre hunder, eller hunder med fysiske utfordringer. Det vil bli tilrettelagt for et så trygt miljø som mulig for alle deltagende hunder.

Kurset foregår både innendørs og utendørs. I mellom øktene må hundene kunne være i bilen. Sørg for at de har det varmt og godt, det kan være kaldt i februar. Ta med vannskål og det de trenger for å være komfortable. Ta med mye ekstra gode godbiter som hunden vil jobbe for.

1250 kr for medlemmer

1950 kr for ikke medlemmer

Instruktører

Randi Krokan,

Epost: r_krokan@hotmail.com

På Birkebeineren skistadion er det en parkeringsavgift på kr. 60 pr døgn

Du kan melde deg på kurset her.