Nybegynnerkurs/hinderinnlæring i agility 27-29 september

Vil du har det morsomt sammen med hunden din?

Bli med på agilitykurs og dere vil finne nye morsomme utfordringer å gjøre sammen.

Agility er hinderløype med hund.

Her må hunden lære å gå over, løpe gjennom, hoppe, og lære seg og følge deg som handler.

Agility er for alle hunderaser, men for at man ikke skal få skader må små og mellomstore hunder være minst være 9 mnd før kursstart, og store hunder må være 12 mnd. Dette for at skjelettet skal være ferdig utvokst.

Du vil lære hvordan dere skal passere alle hindrene du kan møte på agilitybanen, og få tips om hvordan du kan trene videre.

Vil du ha en morsom hobby sammen med hunden din, er dette kurset for dere..

Dette er et helgekurs hvor vi starter med introduksjon på fredag, og praksis sammen med hund lørdag og søndag.

Etter kurset er du velkommen til å trene med oss i agilitygruppa på tirsdag, fredag og søndag..

Instruktører denne helga er:
Ellen H Tangen og Trine Skjellerudsveen.

Har du noen spørsmål, ta kontakt med Ellen. (Mob: 90072096 eller ellenhtangen@gmail.com)

Kurs:
Fredag 18.00 – 20.00
Lørdag 09.00 – 15.00
Søndag 09.00 – 15.00

Pris:
1250 for medlemmer
1950 for ikke medlemmer

Påmelding:
Du kan melde deg på her.

Parkering:
Birkebeineren er tilknyttet Europark. 60,- i dagparkering