Nybegynnerkurs i Nosework, start 16 september

Lillehammer brukshundklubb arrangerer nybegynnerkurs i Nosework. Kurset går på dagtid.

Kurset går over følgende dager fra kl 1200:

• Mandag 16. september
  • Torsdag 19. september
  • Mandag 23. september
  • Torsdag 26. september

Kurset varer i ca 2-3 timer hver gang.

Kurset vil lære dere grunnleggende ferdigheter i nosework. Det vil bli både teori og praktisk trening med hundene. Det vil være fokus på en og en hund, og kurset tilpasses den enkelte hund.

Dette er et kurs som passer for alle hunder, også reaktive og sosialt usikre hunder, eller hunder med fysiske utfordringer. Det vil bli tilrettelagt for et så trygt miljø som mulig for alle deltagende hunder.

Kurset foregår både innendørs og utendørs. I mellom øktene må hundene må kunne være i bilen. Ta med vannskål og det de trenger for å være komfortable. Ta med ekstra gode godbiter som hunden vil jobbe for.

1250 kr for medlemmer

1950 kr for ikke medlemmer

Instruktører

Randi Krokan og Ingvill Brenden