Bli med på dugnad

Vi trenger DEG til å være med på dugnad i klubben. Det er sosialt, du blir kjent med flere koselige folk på tvers av gruppene og det bringer penger i klubbkassa.
Vi er en stor klubb med mange aktiviteter og stevner. Alle som trener i klubben skal stille på minst to dugnader.

Her har vi satt opp en oversikt over de dugnadene vi vet om.

Fyll ut her hvilke dugnader og hva du kan hjelpe med

27 og 28.april: Rallylydighetsstevne.
Det trengs folk til å gå med skjema, ta tid, stå i kiosk, bake kaker og lage vaffelrøre.
Kontaktperson Magni Stenen.

11 og 12. mai: Noseworkstevne
Kontaktperson Ingvild Brenden

20.mai: Vårdugnad. Det trengs hjelp til å rydde og ordne i hall og på uteplass.

25 og 26.mai: Lydighetsstevne begge dager, i tillegg til valpeshow den 25.
Det trengs skrivere, hjelp til å rigge ring, kioskansvarlig, stå i kiosk, sekretariat, bake kaker og lage vaffelrøre. Kontaktperson lydighet Randi Krokan, for valpeshow Anita Åsheim.

20, 21, 22 og 23.juni: Agilitystevne. Trenger hjelp til rigging, banemannskap til to ringer, kiosk, nedrigging, bake kaker og vaffelrøre. Kontaktperson Line Ørbekk.

16, 17 og 18.august: NKK dugnad. Hjelpe til på NKK sin utstilling. Kontaktperson Anita Åsheim.