Sporkurs på formiddagen, start 07 mai

Lillehammer Brukshundklubb arrangerer sporkurs på formiddagen i mai.

Kurset blir på følgende dager:
* Tirsdag  07. mai
* Torsdag 09. mai
* Tirsdag  14. mai
* Torsdag 16. mai
3-4 timer hver dag, tilsammen 15 timer

På dette kurset lærer hund og fører å følge et spor som et menneske har gått. Vi bruker ulike metoder i innlæringen avhengig hva som passer for den enkelte hund. Det er ikke nødvendig med forkunnskaper, men kurset tilpasses den enkelte hund og fører slik at det kan også passe for de som har trent noe spor tidligere.

Spor er en fin aktivitet som passer for alle typer hunder i alle aldre. Det går kjempefint å starte med en valp, men en voksen hund har like stor mulighet til å bli en god sporhund. Det er spennende å se hvor flink hunden er til å bruke nesen. På denne måten får den brukt både hodet og kroppen. Moro er det for hundeføreren også.

Pris på kurset
kr 1 250 for medlemmer
kr 1 950 for ikke medlemmer

Max 6 deltakere med hund

Hvis du ønsker mer opplysninger, kan du kontakte instruktør på kurset
Astrid Bergo Simensen
astridbergo@icloud.com

Påmelding
Du kan melde deg på her