Valpekurs på formiddagen, start 5 februar

Vi ønsker å tilby et valpekurs på formiddagen mens det er lyst og kanskje også sol.

Kurset starter tirsdag 05. februar og fortsetter torsdag 07.02, tirsdag 12.02., torsdag 14.02., tirsdag 19.02. og torsdag 21.02. fra kl 11 til 13 hver dag.

Innhold i kurset vil være:
Lek
Belønning
Samarbeid
Gå pent i bånd
Passering
Roligtrening
Sitt /sitt og bli
Ligg (dekk) og bli liggende
Innkalling
Roligtrening

Teori knyttes til hvert enkelt tema

Når hunden ikke er i aktivitet med trening, er det viktig at den får hvile. Den bør derfor oppholde seg i bilen. Det er derfor viktig at den kan ha det varmt og godt. Ta derfor med noe tørt og varmt den kan ligg på og dekken. Det er også viktig at dere har med godbiter hunden setter pris på, samt populære leker.

Kle deg selv godt. Det kan være kaldt i februar. Vi har et varmt klubbhus der vi kan være inne, men vi vil også trene ute eller i uoppvarmet hall.

Husk at på Birkebeineren skistadion er det en parkeringsavgift på kr. 50 pr døgn.

Instruktør på  kurset vil være Astrid Bergo Simensen

950 for medlemmer
1500 for ikke medlemmer

Du kan melde deg på her