Konkurransekurs rallylydighet, 26 april 2019

Når 
Fredag 26.april.2019, fra 15.00-20.00 på Birkebeineren skistadion

Instruktører
Christine Røkaas

Om instruktøren og kurset

Christine Røkaas, utdannet instruktør og rallylydighetsdommer. Trent Rallylydighet siden 2010. Har 3 aussietisper og driver oppdrett av Australian Shepherd på Dalsrud Gård. Holdt hundekurs i flere år, for det meste Rallylydighet. Jeg er stor fan av learning by doing, liker å gi utfordringer og få deltakerne til å tenke litt selv. Dette blir hovedsakelig et kurs med fokus på konkurranse og konkurranse-rutine. Alle får gå en full bane med veiledning og alle får med seg alle. Man lærer mye av å se på andre.

Antall deltagere

Det er fem plasser i hver klasse

Pris
Kurset koster kr 250 for medlemmer,
350 for ikke medlemmer

Påmelding
Meld deg på her