Lillehammerrally 2019

Lillehammer brukshundklubb planlegger dobbeltstevne i rallylydighet 27 og 28.april 2019 på Birkebeinern skistadion.

Påmelding

Påmelding via dogweb. Påmeldingsfrist to uker før. Pris 250 kroner.

Dommere

Christine Røkaas og  Barbara Ljovshin. Barbara dømmer elite på lørdag, Christine dømmer elite på søndag. Resten av klassene fordeles mellom dommerne når påmeldingsfristen er ute. Forbehold om Dommerendringer.

Underlag og stevneplass

Grus, utendørs. Ved ekstremvær har vi en liten hall som ikke er oppvarmet vi kan bruke. Varmt klubbhus, toaletter og enkel kiosk på stedet.  Mulighet for camping på plassen, ta kontakt med Hanne på mail: hworup@gmail.com. Samme mail brukes til spørsmål om stevnet, eller stevnets facebookside:https://www.facebook.com/events/2245770792357442/

Rekrutt

Det blir rekruttklasse begge dager, dommer blir Randi Krokan. Info om pris og påmelding kommer.