Nosework nybegynnerkurs, 2.-4. november

Lillehammer Brukshundklubb arrangerer nybegynnerkurs i Nosework 2.-4. november

Nosework er en søkssport. Inspirert av oprative spesialsøkshunder ble K9-Nosework etablert i USA. Sporten passer for alle type hunder i alle aldre.

Nosework starter med å lære hunden at det er morsomt å bruke luktesansen sin og søke opp enten godbit eller leke. Når hunden har oppdaget at det er kjempemorsomt å lete og at det går an å finne noe spennende, begynner vi å introdusere første lukt som er Bjørk. Hunden lærer å søke etter små mengder av eteriske oljer (Bjørk, Anis og Kryddernellik). Oljene kontamineres over på annet materiale (bit av Q-tip eller møbelknott) i svært små mengder. Man skal knapt ane lukta som skal gjemmes, ellers blir jo oppgaven veldig lett for hunden.

Instruktør
Berit Smaaland, godkjent instruktør og dommer i Nosework Norge

Kurspris
950,- for medlemmer,
1500,- for ikke-medlemmer

Spørsmål kan rettes til Astrid B Simensen
astridbergo@icloud.com

Påmelding
Du kan melde deg på kurset her.