Rallylydighetstreninger høsten 2016

På møte i rallygruppa torsdag 18.august vedtok vi å ha ansvarlig for treningen. Dette fordeles etter liste på samme måte som mandagstrening/lighttrening. De som konkurrerer i klasse 3 kan være ansvarlig, slik at det er folk med erfaring.

Ansvarlig bestemmer baner på sin dag og har mulighet for å velge alternativ trening. Hovedregelen er fortsatt klasse 1 og 3 bane i ulik uke og klasse 2 og 4 bane i lik uke.Legg gjerne ut dette på facebookgruppa i forkant. Det er viktig at ansvarlig møter et kvarter før og har skiltene til baner klar så vi sparer tid når banene skal settes opp. Den ansvarlige har også spesielt ansvar for å ta seg av nye utøvere. Deltakerne skriver seg på liste etterhvert som de kommer. Hver ekvipasje får 5 minutter i banen før bytte til neste deltaker. Det brukes stoppeklokke. Dersom ansvarlig legger opp til alternativ trening gjelder ikke dette.

Den organiserte treningen i rallylydighet med ansvarlig person er på torsdager kl.19.00. Lista legges som festet innlegg på facebookgruppa «Rallylydighet i Lillehammer brukshundklubb.» Bytt innbyrdes om dere ikke kan. Si fra til gruppeleder om dere ikke har mulighet til å være ansvarlig.

For å være med på våre treninger må du være medlem i klubben. Det er ønskelig at du har gått minimum introduksjonskurs i rallylydighet dersom ikke du har god kjennskap til sporten. Det anbefales å lese regelverket for rallylydighet. Dette er spesielt viktig om du ikke har kurs ennå. (se link til Norsk rallylydighetsklubb på hjemmesida)

Vi trener også ofte på lørdager kl. 13.00. Følg med på facebookgruppa der dette og spontane treninger legges ut.

Velkommen!