Bli Medlem

Her treffes mange med interesse for hund. Om du bare vil sosialisere valpen eller trene aktivt for konkurranse så er du hjertelig velkommen.  Du får et vidt spekter av aktiviteter å velge i og som medlem i Lillehammer brukshundklubb har du tilgang til alle aktiviteter i klubben. Vi arrangerer mange ulike kurs og våre instruktører er NKK godkjent. Hos oss trener vi med positiv forsterkning og ønsker at flest mulig hunder og eiere er i aktivitet.

Kursavgift 2016 Medlemmer: kr 950,- Ikke medlemmer: 1500,-

Våre medlemmer har også 40 % rabatt på kurs i forhold til ikke medlemmer og vi jobber aktivt for gode medlemsavtaler. Det viktigste er kanskje at du har et nettverk av andre hundeinteresserte som kan bistå med sosialisering og trening.

Andre medlemsfordeler

Som medlem i Lillehammer brukshundklubb vil du ved framvisning av gyldig medlemskort få:

• 25% rabatt på ordinære varer hos Skogstad Lillehammer
  • 15% rabatt på ordinære varer hos Sport1 Lillehammer  – gjelder Strandtorget og Kirkegata
  • Ved å registrere seg som VIP/oppdretter vil klubbens medlemmer få
    20% rabatt på for og godbiter hos Fish4dogs.
  • 15% rabatt ordinærpris  hos Astris Massasjeterapi

559f74064b333

Slik melder du deg inn:

Gå inn på her og følg videre instrukser og velg Lillehammer brukshundklubb.

Kontingenten for 2017
Hovedmedlem: kr 550,-
Ungdom: kr 350,-
Av disse går kr 190,- til NKK.
Husstandsmedlem: kr 100,-

Ved medlemskap i flere NKK medlemsklubber (eks raseklubb) vil NKK kontingenten bare belastes en gang slik at beløp justeres automatisk ned.

Alle som melder seg inn i en hundeklubb blir automatisk medlem av NKK. Det er de som administrerer kontingentene og som sender ut faktura. Etter 1.september er det halv kontingent.

Fordelene med å være medlem kan leses på nkk.no.

Familie/husstandsmedlem
Om flere i familien eller husstanden ønsker å være medlem i klubben for å oppnå de fordeler som et medlemskap medbringer kan det gjøres såfremt en i husstanden er hovedmedlem. Dette gjøres av klubben siden  dette må legges inn av våre medlemskontakt.

For innmelding av husstandsmedlemmer eller om du har spørsmål, send en mail til lillehammerbrukshundklubb@gmail.com så hjelper vi deg så snart vi kan.

Ved innmelding legg ved følgende informasjon
Navn på hovedmedlem
Navn på husstandsmedlem