Nå trenger vi DIN hjelp – Lørdag 25.juni og søndag 26. juni.

Agilitygruppa arranger sommerens vakreste eventyr med 728 startende på lørdag og 650 søndag som gir ca 400 personer.

Disse må ha mat og vi trenger frivillige til å ta en vakt eller to i kiosken. Om du kan står en time eller to, eller lengre så hjelper alt, Vi trenger også noen som kan løpe å hente ting i klubbhuset siden jeg tenker vi kommer til å ha det som tilberedningsstasjon om vi får nok folk. Agilitygruppa er opptatt med rigging av baner og lemping av utstyr og er generelt flinke til å stille opp, så nå håper jeg at det er folk fra andre grupper som kan bidra en av dagene. Om du bare har vært med på valpeslipp enda eller har vært i klubben i alle tider, vi trenger deg :)

Kan du ikke hjelpe selve dagen så er det også arbeid i forkant..
Vi trenger folk som kan lage vaffelrøre(oppskrift står i kommentarfeltet) og vi trenger folk til å bake kaker. Vi trenger også gluten og lactosefri varianter så om noen er gode på det må det merkes godt :)

Send mail til marit_hanstad_autrey@outlook.com eller sms eller ring 95 75 73 05.

mvh
Marit – leder Lillehammer brukshundklubb.