Lillehammerstevnet Agility 25-26 juni

Lillehammer brukshundklubb med Agilitygruppa som drivkraft og hovedansvarlige imponerte stort i helga, både med organisering og resultater på banen. Dette lever og ånder de for hele året og i det siste teltet er pakket ned er de allerede i gang med neste års planlegging. De drar med seg både ektefeller og unger for å få dette på plass. Bobiler og campingvogner på rad og rekke fylte store deler av stadion og langt over 900 startende. Det var mange forventningsfulle hunder og eiere har gledet seg lenge til dette.  Gratulerer til Agility gruppa med vel gjennomført stevne!

Men jeg er minst like imponert over de som så vidt har begynt i klubben som stiller som banemannskap, som toalettvakter og som kioskmedarbeidere. For ikke å snakke om alle som har bidratt med deilige kaker og med vaffelrøre. I alle aldre og noen stilte på vakt selv om de burde holdt senga. Andre har innimellom egne konkurranser i andre grener bidratt på best mulige måte. I helga har vi bevist at vi som klubb drar lasset i sammen. Dere er fantastiske og jeg er stolt over å være leder i Lillehammer brukshundklubb.

Marit Hanstad Autrey