Klubbklær

En tid har vi jobbet med å få til nye klubbjakker. Dette skal være klær som tåler å bli brukt til hundetrening og som er praktisk.

Etter å ha gjennomgått mange alternativer har vi endt på Canelana hundetreningsjakker.

Mange klubber i Norge har brukt disse og erfaringen er at dette er jakker som folk er fornøyd med.

Dette er jakker med avtagebare armer, slik at det blir fine vester. Hetten er stor og god i drittvær, men kan også tas av. Så dette skal være et fleksibelt plagg med mange bruksområder:

Klubben ønsker å gi et flott tilbud til alle sine medlemmer:

Derfor er prisen 1290,- for medlemmer og 1990,- for ikke medlemmer.

Produktbeskrivelse

En praktisk tur- og treningsjakke i thermoshell. Ermene kan tas av slik at du har jakke og treningsvest i ett plagg. Store og gode lommer foran og bak. Designet i samarbeid med aktive hundeførere. Ideell til tur, trening og konkurranse med hund.

• Store utvendige lommer til utstyr og treningseffekter
  • Vannavvisende (vanntett, men det er ikke regnjakke)
  • Vindtett
  • Puster
  • Stramming i livet
  • Avtagbare ermer (med glidelås)
  • Avtagbar hette med avstivet brem
  • Glidelåslommer på brystet og i sidene
  • Borrelås lukking nederst på ermene
  • Stramming nederst
  • Maskinvask 40º

Jakken er i høykvalitets thermoshell, et tre-lags polyester stoff med puste-teknologi, og mulighet for tilpasning av størrelser for 350,-

Vi har også plukket ut t skjorter og inne-vester som det er mulighet for å bestille.

T skjorter 100,- og vester 300.-  se info på bildene

Mulighet for prøving og bestilling av jakker, vester og t skjorter i uke. 38 og 39 på kveldstid. ( fra mandag)

layout-jakker-med-pris

Illustrasjonsbilder fra Ølen hundeklubb