Klubben på Facebook

Lillehammer Brukshundklubb har nå fått sin egen Facebookside. Ved å like denne vil du kunne få alle nyheter fra nettsiden direkte inn i din Facebook-feed.

Facebookside

Klubbens Facebookside henter automatisk alle nye nyheter som blir publisert på nettsiden. Ved å like denne siden vil det bli enkelt å følge med på alle offisielle nyheter og ting som skjer i klubben ved at dette publiseres direkte i din Facebookfeed i tillegg til at det blir tilgjengelig på nettsiden. Lillehammer brukshundklubb Facebook sideDette er vår offisielle facebook side, denne er åpen for alle.

Grupper

Alle gruppene i klubben har sine egne Facebookgrupper hvor man kan diskutere og fordele informasjon. Oversikt over disse finner du i oversikten over Faceboogruppene. Gruppene er for klubbens medlemmer.