Grunnkurs i agility, hinderinnlæring onsdager fom. 25. april

Har du lyst på verdens morsomste hobby sammen med hunden din?

Vi tilbyr nå kurs i agility for deg som vil lære hva agility er. Dette vil gå 6. onsdager fom. 25.april og to timer hver kveld.

På dette kurset jobber vi med alle typer hinder vi bruker i agility. Altså hopp, slalom, langhopp, møne , bru, vippe, mur og tunnel. Agility er jo hinderløype med hund.

Kurset har fokus på at dette skal være morsomt for både hund og fører, men også at det skal være sikkert og at metoden skal passe akkurat dere.

Agility er for alle hunder !

En ting er viktig, og det er at hunden er 9. mnd som liten /mellom hund, og 12 mnd som stor hund. Dette for at hunden skal bli ferdig utvokst.

Forkurs
Har du en hund som er yngre enn dette, vil jeg tilby et forkurs på to timer, hvor jeg går gjennom øvelser dere kan trene på frem mot neste kurs. Dette må du melde deg på direkte på mail til meg.

Jeg har hund som er under agility alder og ønsker et » forkurs» hvor enkle øvelser blir gjennomgått Dette blir den 18. april fra 18.30 – 20.30 påmelding til ellenhtangen@gmail.com og koster 200,- ( Dette vippses på kurskvelden når jeg ser om det blir mange nok)

Pris, Grunnkurs
950,- for medlemmer
1500,-  for ikke medlemmer av Lillehammer brukshundklubb.

Om du vil kan du godt ta med deg «forkurset» før selve kurset.

Du kan melde deg på kurset her.

Ellen H Tangen

Skriv til meg om det er noe du lurer på
ellenhtangen@gmail.com